Хванати в оковите на ежедневието често забравяме за малките неща. Забравяме за света около нас, забравяме да помиришем, да докоснем, да усетим, да се усмихнем, забравяме кои всъщност сме…
Каним те на една провокация на сетивата, на едно пътешествие навътре в теб, във „Фурната на живота“…

„Фурната на живота” е Театър на сетивния лабиринт, с който искаме да провокираме сетивата ти, да провокираме отговори на забравени в теб въпроси. Ще създадем преживяване, което трудно се описва, усеща се силно и завинаги остава в сърцето ти.

Какво е Театър на сетивния лабиринт? 

Това е форма на съвременен теaтър, в която няма актьори и публика. „Зрителят“ преминава през поредица от сетивни инсталации, в които се среща със „съществата, населяващи“ това пространство. При създаването на представлението ние се свързваме с мястото и вдъхновяваме героите си от него. В части от това пътуване, преминаващият е с ограничени зрение и говор, за да може да се свърже отново с допира, усещанията и интуицията си, които работят по-добре на приглушена светлина. 

Повече може да разбереш от видеото: 

За място на своето представление избрахме една стара фурна, която е съхранила в себе си истории за хляба, втасването и живота!

Кога

14, 15, 16, 17 Декември. От 18:00 до 21:00 часа. 
Времетраене – около 1 час.
Къде – локацията ще научите при закупуването на билет

Информация и билети на: yspdb2001@gmail.com или 0894499851 

N.B. Преминаването през лабиринта е индивидуално и се случва по предварително изготвен график. Правейки резервация за билет е хубаво да уточните датата на представлението (14,15,16 или 17декември) и ориентировъчен час (от 18:00 до 21:00 часа), в който искате да преминете.

  • Единичен билет – 30 лв.
  • Групов билет (за четирима) – 100 лв.
  • За студенти и ученици – 25 лв.

Местата са ограничени до 25 души на представление.

Ще имате и възможността да се запознаете с актьорите след последното представление на 17 декември от 23:00 часа в Bar CRAFT Kapana!

OРГАНИЗАТОРИ:
Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите – МСМРБ

ВОДЕЩ НА ПРОЦЕСА:
Петър Петров
СЦЕНОГРАФ:
Гергана Мантралиева
ДИЗАЙН И ГРАФИЧНО ОФОРМЛЕНИЕ:
Здравка Кокалова

ПАРТНЬОРИ:
WakeЪп! Open Air Festival

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ:
MediaCafe.BG

Заповядайте!